Skulpturen "Krabben"

Slettestrandvej - overfor Han Herred Havbåde, Fjerritslev

Fredag den 20. maj 2022, kl. 10.

Arrangør: StedkenderVandretur/stavgang

Vandrehistorier For Oplevelsesrejsende - Vandretur Med Historiefortælling Ved Slettestrand

Kom med Stedkender på en nøje udvalgt 6 km tur i Svinkløv Plantage. Rutens varierede landskab byder på både den brusende Slette Å, udsøgt udsigt over Jammerbugten fra toppen af Lien og strandens bløde sand under skosålerne.

Undervejs gør vi holdt for at høre nogle af de gode historier fra Slettestrand og Jammerbugten om blandt andet 2. Verdenskrig, katastrofale strandinger og sandflugt, der truede med at udslette et helt sogn.

Din fortællingsfyrmester, der kaster lys på alle historierne og viser vej, er Bitten Holmsgaard, som er uddannet journalist, mangeårig guide og ejer af Stedkender.

"Skøn tur med Bitten, der er en fantastisk formidler, som formår at levere sine historier med så stor indlevelse, entusiasme og engagement, at det er umuligt ikke at blive smittet af hendes energi og begejstring."

Gert Svanborg Sloth, Aalborg

Ruten er medium og snor sig både ad små naturstier, brede grusveje og et lille stykke på asfalt i selve Slettestrand. Vi går også ad en sandet sti i klitterne. Fra toppen af Lien stiger vi 40-60 meter ned ad den uregelmæssige naturtrappe ved Sankt Olavs Kilde. Turen er lidt kuperet og underlaget ujævnt. Der kan være mudret visse steder.

Pris 145,- (+ gebyr).
Max 20 deltagere.

Mødested: Krabben, Slettestrand, 9690 Fjerritslev.
Over for Han Herred Havbåde, Slettestrandvej 160, 9690 Fjerritslev.

Pris: Voksen 145 kr

Køb/bestil billet