Helle Hallen

Vrenderupvej 40C, Årre

Fredag den 24. marts 2023, kl. 19-23.30.Andet

Fed Fredag i Helle Hallen

Fed Fredag i Helle Hallen er et alkoholfrit arrangement, hvor børn og unge, fra 4. klasse og op, kan komme og have en sjov dag, med mulighed for at deltage i en masse forskellige aktiviteter.

Fed Fredag foregår i og omkring Helle Hallen på 4 udvalgte fredage i løbet af perioden fra september til april, hvert år. Arrangementet starter kl. 19.00 og slutter kl. 23.30. Entreen koster 70 kr., og forældre har gratis entre.

Aktiviteter:
Der er nogle aktiviteter til Fed Fredag som er faste, men derudover det, er der også aktiviteter som varierer fra gang til gang. Det kan fx være:
Trampoliner (Highjumpers), forhindringsbane, airtrack, håndbold, rodeotyr, bungee run, BMX, ridning, besøg af spejdere, skateboard og meget mere.

Faste aktiviteter:
Svømning, skydning, e-sport, motionscenter, indendørs fodbold, bordtennis, badminton, fremstilling af bolcher, kreativ, smykker og hårfarve. Og fra kl. 22.00-23.30 er der diskotek. Det skal understreges, at der ikke kan købes alkohol i og omkring Helle Hallen på denne aften, og at deltagere der har nydt eller nyder alkohol, bliver nægtet adgang.

Kontakt: post@hellehallen.dk / +45 7519 5111.

Læs mere på hjemmesiden