Kerteminde Bibliotek

Strandvejen 4-6, Kerteminde

Lørdag den 21. maj 2022, kl. 13.

Arrangør: Munkebo BibliotekLyrik/oplæsning

Bliv bedre til højtlæsning med Anette Jahn

Kom og lær, hvordan du kan læse højt for dine børn, børnebørn eller søskende på en mere levende måde.

Højtlæsning bliver meget sjovere, hvis du involverer børnene lidt undervejs. Til arrangementet lærer du også verdens hurtigste fortællemetode, der kan få børnene til selv at fortælle en god historie. Det kræver ingen forudsætninger, alle kan deltage, og det bliver garanteret hyggeligt og underholdende.

Anette Wilhjelm Jahn har vundet Danmarksmesterskabet i historiefortælling! Derudover er hun børnebogsforfatter, eventyrdanser, projektmager og uddannet antropolog fra Københavns Universitet med speciale inden for integration i Danmark samt teaterantropologi. Hun er Måle Fortælleteatrets bærende kraft og både skriver og performer i alle teatrets forestillinger. Måle Fortælleteater havde sin begyndelsen på Hindsholm og flyttede til København i 2015.

Billetpris: 50 kr.

Hvor og hvornår?

Lørdag d. 21. maj kl. 13-14.30

Kerteminde Bibliotek.
Strandvejen 4-6, 5300 Kerteminde

Foredraget er en del af litteraturfestivalen BOGEN I BYEN, som afholdes i weekenden d. 20 - 22 maj. Det er Kerteminde Biblioteks Venner og Kerteminde Bibliotekerne, som har slået sig sammen om at lave en række sjove og spændende aktiviteter for både børn og voksne i Kerteminde. Alt sammen centreret om bøger.

Se hele programmet til Bogen i Byen her

Entré: Almindelig 50 kr

Køb/bestil billet