Pumpehuset

Studiestræde 52, København V

Torsdag den 3. november 2022, kl. 20.Elektronisk

Lemaitre

OBS: UDSKUDT - på grund af uforudsete omstændigheder er koncerten med Lemaitre i Pumpehuset 1/12/21 udskudt til 3. november 2022. Billetkøbere skal blot beholde deres billet og møde op til den nye dato.

Lemaitre sætter skub i Pumpehuset. Gør klar til et af vinterens største electro-brag når den norske duo kommer til Danmark igen.

Lidt i samme stil som the Big Bang, den kosmologiske teori udtænkt af deres næsten navnebror Georges Lemaitre, eksploderede den norske elektroniske duo ikke bare ind på scenen, de fortsatte også med at udvide deres repertoire og vokser sig større med hver eneste af deres innovative udgivelser. Siden de startede for mere end 10 år siden har Lemaitre flyttet grænserne for elektronisk musik. De har ladet sig inspirere af en bred række musikalske indflydelser for at skabe deres egen signaturlyd, som både sigter mod fremtiden, mens den stadig er forankret i dance music-nostalgi. Lyden er under fortsat udvikling, men den bevarer stadig den genkendelige Lemaitre-sound

Udviklingen kan man opleve på Lemaitres nye album som er sat til at udkomme i efteråret 2021. Ifølge Lemaitre beskrives albummet som kluminationen af de forskellige slags sounds som de har eksperimenteret med gennem de seneste 10 år. Det bliver også duoens første rigtige fuldlængde album, efter at have udgivet en række succesfulde EP'er og deres opsamlingsalbum fra 2017. Endnu vigtigere vil albummet introducere noget af duoens mest opløftende, dynamiske og sammenhængende musik til dato. Med andre ord: Lemaitre startede med et "(big) bang" og de har ikke planer om at stoppe i den nærmeste fremtid

Duoen har besøgt Danmark af flere omgange: senest i 2020 da de bragte en meget tiltrængt fest til VEGA. Derudover leverede de et af de store højdepunkter for fans af elektronisk musik på Roskilde Festival 2019. Nu er vi klar til endnu en omgang med de norske electro-kometer i Pumpehuset.

Køb/bestil billet Læs mere på hjemmesiden