Handest station

Randersvej 125 B, Fårup

Søndag den 7. august 2022, 12:10 & 15:20.Historisk

Familietur med Veteranbanen

Stig på veterantoget på Handest station og kør ud på 17 kilometer smuk og afvekslende tur med Danmarks længste veteranbane til endestationen i Mariager; Rosernes By. Toget kører fra Handest kl. 12:10 og kl.15:20; sidste afgang returnerer ikke til Handest.

Pak madkurven eller eftermiddagskaffen og nyd herlighederne undervejs på veterantogsturen.

På Handest station kan I besøge statinmesteren og hans kollega landpostbuddet, der holder til på det gamle statuinskontor, som er indrettet a`la Korsbæk omkring 1930.

Børnene kan køre med den flotte røde skinnebus, der kører på modelbaneanlægget i stationens pakhus. Her sælges også is sodavand, øl og kaffe.

Veteranbanens flotte istandsatte personvogne i lakeret teaktræ stammer fra årene 1910 - 1934. Vognene er med de typiske åbne endeperroner, hvorfra man kan nyde landskabet og turen i fulde drag.

En familietur med vetreanbanen er nostalgisk tur tilbage i tiden, da farfar eller "olde" var unge, hvor regenten var Chr. X og landets statsminister hed Thorvald Stauning. En tur med 30 km/t gennem noget af det mest afvekslende og naturskønne landskab i Østjylland.

Billetter kan bookes på forhånd via veteranbanens hjemmeside www.mhvj,dk

Cykler, hunde og barnevogne medtages gratis i alle tog, såfremt pladsen tillader det.

VELKOMMEN TIL EN HYGGELIG DAG HOS VETERANBANEN

Entré: 130 kr for voksne, børn (4-11år) halv pris