Broens Gadekøkken

Strandgade 95, København K

Søndag den 15. maj 2022, kl. 18-19.

Arrangør: Copenhagen Beer WeekGastronomi

Øl & Yoga på Broens Gadekøkken

Under Copenhagen Beer Week har du mulighed for at få det bedste fra to verdener, når Nørrebro Bryghus i samarbejde med Broens Gadekøkken arrangerer en Øl yoga i de bedste rammer, nemlig Broens Gadekøkken.

Du skal blot møde op og nyde en kold øl mens Nørrebro Bryghus's dygtige ølyoga instruktør Anne, tager dig med på en alternativ øloplevelse. Du har mulighed for at sidde i lotus stilling mens du nyder en 100% økologisk øl i hjertet af København - What's not to like?!!

Det er gratis at deltage, og Nørrebro Bryghus medbringer nogle yogamåtter, dog er du velkommen til at medbringe din egen, da de har et begrænset antal.

Alle kan være med, uagtet niveau og erfaring, så tag endelig forbi Broens Gadekøkken og deltag i en sjov og anderledes form for yoga

Siden vi åbnede vores døre for første gang i 2003 har vores mål været at brygge øl af højeste kvalitet. Vi mener at det er vores ansvar som bryggeri at have en ansvarlig og bæredygtig tilgang til ingredienserne såvel som produktionen selv.

Vi tror at være organisk handler om diversitet, kvalitet og kærlighed til naturen. I 2008 lancerede vi vores første organiske øl, Stuykman Weissbier. Vi har lavet en masse øl siden den gang og vi kan nu stolt sige at alle vores øl er 100% organiske.

Følg Nørrebro Bryghus på:

Facebook

Instagram

Læs mere på hjemmesiden