Cirkusmuseet i Hvidovre

Hovedporten, Hvidovre

Søndag den 15. maj til søndag den 4. september 2022, kl. 10.30-12.Workshop (Musik)

Cirkusleg

Cirkus ser legende let ud, men er det virkelig så nemt, som det ser ud til? Prøv selv når vi søndage åbner cirkussalen for børn og voksne i alle aldre.

Til Cirkusleg kan hele familien slå sig løs i vores store cirkussal og prøve en række forskellige cirkusaktiviteter som jonglering, balancegang og trapez. Skulle I få brug for hjælp, står vores artist klar til at give instruktion og hjælp.
Cirkusleg finder sted (næsten) hver søndag og i de fleste af skolernes ferier. Hold øje med vores kalender, eller kontakt os, hvis du er i tvivl om, hvorvidt der er Cirkusleg en given dag.
I kan også gå på opdagelse i vores udstilling og blive klogere på cirkushistoriens modige artister og overvældet af de mange overdådige kostumer og mystiske rekvisitter.
Cirkusleg finder sted i Fægtesalen, der ligger bag museet, men billetter skal købes/vises på selve museet
Cirkusleg er ikke for grupper på over 10 personer. Ved grupper på over 10 personer henviser vi til vores workshops eller børnefødselsdagskoncept.
Mange af rekvisitterne, som bliver brugt til Cirkusleg, kan købes i museets butik, hvis du ønsker at arbejde videre med artisteriet hjemme.
Vi glæder os til at se jer.

Entré: 0/65

Læs mere på hjemmesiden