Cafe Gaya

N.J. Fjords Gade 2, Aarhus C

Fredag den 20. maj 2022, kl. 19.30-21.

Arrangør: Aarhus Jazz TømmerflådeMusik

Jazz, kærlighed og sammenholdskraft på Café Gaya + Gaya burger og en kølig Fynsk

Som en fejring af livet selv afholder Cafe Gaya i samarbejde med Aarhus Jazz Tømmerflåde og Music City Aarhus 22 en koncertrække;. Jazz, kærlighed og sammenhængskraft. denne gang med Ernst Pappagallo og Christian Dietrichen.

Ernst Pappagallo, The Yellow man, eller bare Pappa, er indbegrebet af varme og kammeratlighed. Han laver lyd, han laver teateropsætninger, kunstinstallationer og skøn musik. Han er historiefortælleren, der spreder sin visdom til de mennesker, der er omkring ham.

Christian Dietrichsen, er manden der i 2007 omdannede Aarhus til en musikalsk eventyrby, da han lavede 1000 koncerter på 1 eneste nat. I dag er han ofte klædt ud som et træ, når han optræder som chef for Center for væredygtighed eller færdes i musik og kulturlivet - en ny og super intelligent form for nudging. Christian spiller kokolkke og cubansk bongotromme, og er samtidig en sublim guitarist.

Med disse 2 store personligheder i samme rum er det uforudsigeligt, hvad der kommer til at ske denne aften på Cafe Gaya. Men vi ved, det bliver godt.

Som en særlig ting samme aften serverer Café Gaya sin legendariske og savnede "Gaya burger + en kølig Fynsk Forår".

Ved køb af burger eller buffet reservers samtidig bord. Følg linket.

Gaya burger med rødbedebøf, bagt græskar, humus, ærtepure og syltede rødløg og bagte kartofler on the side. Fynsk Forår kan byttes til anden øl eller sodavand. Det hele er naturligvis økologisk og vegetarisk.

Entré: 229 kr

Køb/bestil billet