Nørrebro Bryghus Bryggeriet

Ryesgade 3, København N

Torsdag den 19. maj 2022, kl. 14-23.59.

Arrangør: Copenhagen Beer WeekGastronomi

Stort Fanøbal på Nørrebro Bryghus

Glæd dig til d. 19 Maj hvor Nørrebro Bryghus for andet år i træk forvandles til en landfast og urban Vadehavs Ø!.

Når Fanø Bryghus igen i år gæster Ryesgade bliver det i selskab af både spillemænd, folkedansere og piger i de flotte, traditionelle Fanødragter. For at fejre dette inviterer Fanø Bryghus og Nørrebro Bryghus derfor i fællesskab til hovedstadens anden årlige FANNIKERDAG.

Uanset om du lyst til at lære at danse en ægte sønderhoning eller blot vil skråle med på "Imellem Esbjerg og Fanø" mens du nyder en god øl eller en kaffepunch, så slå vejen forbi Nørrebro Bryghus hvor vi garanterer økuller, god stemning og masser af lækre smagsoplevelser

Fanø Bryghus er beliggende på Fanø, som er den største af de tre danske vadehavsøer. Bryggeriet ligger i øens gamle elværk og har eksisteret i sin nuværende form siden 2009. Lige siden vi startede har vi altid prioriteret at lave øl i både de gamle og stolte såvel som de moderne stilarter. Vi sætter både pris på en clean lager, en hazy IPA og mørke fadlagrede stouts. Denne alsidighed bygger på vores talentfulde bryggertrio bestående vores amerikanske brygmester Steve Rold, den lokale Jonas Hübschmann og englænderen Teddy Hayward. Vi har et højt ambitionsniveau, hvilket kan ses i vores store fadlagringsprogram som de seneste år b.la. har talt udgivelserne "Red Wedding", "Whisky Rye" og "Gorm The Old - Rum Edition", og flere er på vej!

Læs mere om eventen på:
Facebook

Læs mere på hjemmesiden