Parkanlægget Bag Brønshøj Torv

Brønshøj Torv, Brønshøj

Torsdag den 30. juni 2022, 20:00-21:30.

Arrangør: Brønshøj Sommer JazzElektronisk

Astrid Engberg

Dansk vokalist, sangskriver og DJ. Astrids musikalske univers rider på UK undergrundsjazz-bølgen, en blød lyd inspireret af R&B og hip hop i skøn fusion med skarpe jazzrytmer og -harmonisering.

Astrid Engberg er dansk vokalist, sangskriver og DJ. Hun har allerede spillet på festivaler som Heartland, Spot og Strøm, optrådt til DMA Jazz og P8 Alive og spillet på de danske natklubber som dj. Hun har udgivet tre ep'er, et album, Tulpa i 2020 og er i dag aktuel med singlen Roots to Pedals. Astrids musikalske univers rider på UK undergrundsjazz-bølgen, en blød lyd inspireret af R&B og hip hop i skøn fusion med skarpe jazzrytmer og -harmonisering. Især et exceptionelt flot cover af den gamle og udfordrende jazz standard Lush Life har fået opmærksomhed i medierne, og bliver spillet flittigt på P8 Jazz, hvor hun også for nyligt har medvirket i programmet Jazzklubben med Niels Christian Cederberg.

Brønshøj Sommer Jazz (undtagen mad- og vinarrangementer) koster 100 kr fra start til slut og er gratis for børn under 12 år. Vi har intet forsalg, men du kan købe et armbånd, når du ankommer, som gælder til hele festivalen.

Entré: 100 kr