Jettes Have

Ådalsvej 29, Vanløse

Søndag den 26. juni 2022, kl. 16.Jazz

Benjamin Koppel Jazz Galla - Celebrating George Michael

Efter en række fantastiske shows forsætter Benjamin Koppel Jazz Galla med at hylde endnu en superstjerne nemlig George Michael ved en forrygende og festlig havekoncert.

Med udødelige klassikere som Careless Whisper, Faith og Wake Me Up Before You Go-Go, har George Michael der desværre døde i 2016 efterladt os med en sangskat der stadig er blandt de mest spillede og elskede. Benjamin Koppel har inviteret de 3 vidunderlige sangere Bryan Rice, Marie Carmen Koppel, & Patrick Dorgan og sammen fortolker de alle de store ballader, power hits og mest opløftende popsang i nye jazzede arrangementer.

Siden Jazz Gallas første koncert under Summer Jazz 2013, har ensemblet turneret Danmark for fulde og begejstrede huse. På scenen får solisterne musikalsk opbakning af saxofonist og kapelmester Benjamin Koppel, der står i spidsen af et hold af fremragende og anerkendte danske jazzmusikere. Gang på gang har Jazz Galla formået at omarrangere, fortolke og forny populære klassikere med et jazzet twist, ved en række forskellige shows - denne gang bliver ingen undtagelse.

Entré: 375 kr

Køb/bestil billet