Kajakoasen

Strandly 21, Plejerup, Grevinge

Lørdag den 6. august 2022, kl. 10.Sejlads/roning

IPP1 + IPP2 begynderkursus i Havkajak - 16 timer (2 dage)

Lær at ro kajak og bliv sikker på vandet på 2 dage - IPP1 + IPP2. Vi holder til i de smukkeste omgivelser i Lammefjorden. Beskyttet for vind og med lavt til vandet de første 100 m ud.

Lær at ro kajak, og bliv sikker på vandet.

På dette intensive kursus, lærer du alt hvad du skal vide om kajakroning, så du bagefter kan færdes sikkert og trygt i roligt beskyttet vand i sommerhalvåret. Vi arbejder med vandtilvænning og går i dybden med de grundlæggende tekniker og de forskellige tag til at manøvre kajakken. Sikkerhed er et must for os, og redningerne skal du lære så de sidder i skabet. Vi arbejder grundigt med hver enkelt, og du får personlig feedback af de professionelle instruktørerne, som har 10 års erfaring i KajakOasen.

Følgende ting bliver gennemgået på kurset:

Løfteteknik, isætning og landing

Vandtilvænning

Effektiv fremadroning og baglænsroning

Stoptag

360 graders rotation

Kantning

Sideforflytning

Roning i 8-tal

Sculling

Bagror

Lavt og højt støttetag

Telemarkssving

Kæntring med spraydæk

Makkerredninger

Eskimoredning

Selvredning

Teori om sikkerhed, påklædning, vind vejr, og adgang til naturen, planlægning af turen.

Inkl. i kurset er: Leje af kajak, spraydeck, pumpe, paddlefloat, våddragt og sko. Eget udstyr må selvfølgelig gerne medbringes, hvis du har.

Forudsætninger: Kurset kræver ingen tidligere erfaring i en kajak. Du skal dog være i rimelig fysisk form. Du skal kunne svømme, og ikke lide af livstruende sygdomme.

Din sikkerhed er vigtig for os, og vi underviser dig i turplanlægning, vind og vejr. Du lærer, hvordan du redder dig selv og din makker, og hvordan du undgår skader. Kurset foregår i KajakOasens smukke omgivelser på Lammefjorden.

Medbring: En vindtæt jakke, ski- eller uldundertøj, kasket eller hue, brillesnor til briller eller solbriller, evt. neoprenhandsker, god stor madpakke, hurtige kulhydrater, termokande med kaffe / te

Varighed: 2x 8 timer kl. 10-18. vær opmærksom på at nogle af kurserne har en dags pause mellem de to dage!

Vi laver også gerne et helt IPP2 kursus for jer, hvis er er 6 eller derover!

BEMÆRK: Vi aflyser, hvis vejret er for hårdt, og i så fald, får man selvfølgelig pengene tilbage eller tilbudt en anden dag.

Pris: 2200-2290 kr

Køb/bestil billet