Fjord&Bælt

Margrethes Plads 1, Kerteminde

Fredag den 24. juni 2022, 09:00 - 16.00.Natur

BlomsterHav - Ny blomsterfestival i Kerteminde

Oplev når professionelle florister, med naturens materialer som tang, drivtømmer og en masse smukke blomster, konkurrerer om at skabe deres egne unikke fortolkninger af et BLOMSTERHAV - og hele centeret bliver forvandlet til en fantastisk blomsterfestival.

Fjord&Bælt åbner dørene til en helt ny blomsterfestival.

For første gang går Fjord&Bælt sammen med blomsterbranchen og afholder i samarbejde med de dygtigste professionelle florister fra branchen, en national blomsterkonkurrence.

Publikum og Fjord&Bælts gæster vil kunne følge med i hver bevægelse, når floristerne med naturens materialer som tang, drivtømmer og en masse af de smukkeste blomster, konkurrerer om at skabe deres egne unikke og fascinerende fortolkninger af et BLOMSTERHAV, som er titlen på denne blomsterkonkurrence.

Fokus for konkurrencen er bæredygtighed, økologi og HAVET.

Deltagerne i konkurrencen er alle faguddannede florister, som er blandt de topbedste i Danmark. De vil konkurrere om at kreere de flotteste, mest spektakulære og unikke blomsterinstallationer, som alle er inkorporeret som en del af Fjord&Bælts udstilling.

Selve konkurrencen løber af stablen om lørdagen d. 18/6, hvor publikum kan komme indenfor og opleve de dygtige florister i gang med deres håndværk. Vinderen af konkurrencen bliver udnævnt lørdag aften og offentliggjort herefter.

De færdige kreationer og installationer kan opleves fra søndag d. 19/6 og ugen frem.

Det er gratis at opleve konkurrencen, når entréen er betalt.

Vi glæder os til at se både branchefolk og publikum til en fantastisk begivenhed!.

Gratis når entréen til Fjord&Bælt er betalt

Læs mere på hjemmesiden