Café Parasollen

Boulevarden 19, Aalborg

Onsdag den 10. august 2022, kl. 15.20-16.30.Ekskursion

Guidet tur "På kanten af Aalborg"

Er du nysgerrig på, hvad der sker i byens skygger, Har du lyst til at vide mere om, hvordan du kan lette byrden for byens udsatte og hjemløse?. Cafe Parasollen inviterer dig på en tankevækkende tur i godt selskab.

Er du nysgerrig på, hvad der sker i byens skygger, Har du lyst til at vide mere om, hvordan du kan lette byrden for byens udsatte og hjemløse?

Cafe Parasollen inviterer dig på en tankevækkende tur i godt selskab. Du skal ud på en gåtur i Aalborgs baggårde der med garanti kan give dig noget perspektiv på livet. Det er en tidligere hjemløs der guider dig rundt i Aalborgs skygger og som fortæller deres personlige historie fyldt med nederlag, misbrug, vold, svigt og alt det andet man ikke kan se på et menneske med det blotte øje.

Turen har til formål at skabe en god oplevelse for deltagerne og skabe mere opmærksomhed på byens udsatte og hjemløse mennesker og skabe en dialog om, hvordan vi i fællesskab kan hjælpe til med at løse problemerne.

Programmet:

15.20 Velkommen til Café Parasollen

15.30 Gåtur i byens skygger med guide

16.30 (Ca.) Tak for i dag

Værter for arrangementet er Kaare Johansen, leder af Café Parasollen.

Pris 100 kr.

Indtægterne for turen går direkte til cafe parasollen.

Ønsker du et privat arrangement for din forening eller virksomhed kan Kaare Johansen, leder af Café Parasollen kajo@kfumsoc.dk.

Pris: 100 kr

Køb/bestil billet