HopCreek

Kellerisvej 53 Humlebæk, Kvistgård

Torsdag den 23. juni 2022, kl. 17.Jazz

Hopcreek Jazz Festival Torsdag d. 23 juni

En ny jazzfestival ser dagens lys i sangerinde Maria Montells have på landet i det smukke Kelleris i Humlebæk.

En helt unik, personlig og underholdende oplevelse venter det jazz elskende publikum, der vil blive forkælet med HopCreek Bar & Grill og en eftermiddag og aften i selskab med de ypperligste navne i dansk Jazz.

Anders Blichfeldt og Maria Montell - To karismatiske personligheder

Anders Blichfeldt og Maria Montell vil tage jer med til en forrygende Sankt Hans fest, hvor det feminine møder det maskuline i skøn forening med "Det levende orkester fra DR"

DRAM Big Band et fuldt besat big band med høj musikalitet og høj energi. Big bandet spiller et varieret repertoire - ofte med nyere arrangementer.

Det bliver et brag af en midsommeraften hvor Anders og Maria vil tage jer med helt tæt på til en soul og Jazz bigband aften med solo sange, duetter, kendte evergreens, soul og jazz standards.

THOMAS CLAUSEN OG CHRISTINA VON BÜLOV En hyldest til sangen og skønheden i musik

Denne koncert bliver en hyldest til en af klaverets store mestre, den amerikanske jazz-pianist Bill Evans, som især er kendt for sit spil på Miles Davis' berømte plade Kind of Blue fra 1959. Pianisten Thomas Clausen har med sin trio gennem årene været en dansk repræsentant for netop denne form for lyrisk jazz. Helt tilbage fra trio-plade "The Shadow of Bill Evans" fra 1984 - med bl a NHØP på bas.

Saxofonisten Christina von Bülow er med som gæst. Festival-værtinden og sangerinden Maria Montell, som ekstra gæst, med blandt andet sange af Jobim - fra hendes album Bossa for my Baby - og Bill Evans' Monica's Vals -fra dennes berømte plade fra 1964 med Monica Zetterlund.

23. juni

17.00
Velkomstdrink
DJ No. 1 Nordsø Records

18.00
Hopcreek Grill & Bar
Musik

19.00 - 20.00
The Shadow of Bill Evans
feat. Thomas Clausen, piano
Christina Von Bülow, sax.
Karsten Bagge, drums
Thomas Fonnesbæk, bass

20.30
Båltale
Speciel Guest

21.00 - 22.00
Anders Blichfeldt & Maria Montell with Dram Big Band
DJ No. 1 Nordsø Records

23.00
Hopcreek siger tak for iaften.

Entré: 1020 kr