Café Gullanden

Borchsgade 6A, Roskilde

Lørdag den 25. juni 2022, kl. 16:00.Funk/Blues/R&B

Shanna Waterstown med band på Gullanden

Fantastiske Shanna Waterstown gæster Roskilde med band. Billetter købes ved at indbetale 50 kr. på mobilepay 131324 Husk at skrive navn, telefon og e-mail i kommentarfeltet.

Shanna Waterstown blev født i det sydlige Florida. Hun voksede op med at synge Gospel i en lille baptistkirke, på et tidspunkt, hvor den mest populære musik i radioen var "Motown Soul", "Country" og "Gospel". Hendes musikalske opvækst blev påvirket af mange forskellige musikstile og inspirerede hende til hendes første kompositioner allerede i en 11 - 12-årsalderen. Shanna startede en lokal gruppe med nogle naboer og eksperimenterede allerede dengang med indspilninger på kassettebånd.
Shanna Waterstown tilbragte mange år i New York City og deltog i danse-, teater- og komediemusicals. Det var god træning for en ung og inspirerende kunstner som Shanna, at optræde med sine jazzfavoritter, danse og synge i skolen samt optræde i en Broadway-produktion.
Hun har naturligt nok turneret rundt i det meste af USA. I Europa er det indtil videre blevet til Frankrig, Tyskland, Schweiz, Belgien, Italien, Spanien, Portugal, Østrig, Rusland, Ukraine, Polen, Tjekkiet, Letland med mere. Men nu er hun for første gang i Danmark og vi er utrolig stolte af at få Shanna Waterstown og hendes band til Roskilde.
Mens hun var i Europa og på vej frem i sin karriere har hun haft det privilegium at åbne shows for James Brown, Buddy Guy, Maceo Parker, Matt Bianco, Louisiana Red og Mud Morganfield, for blot at nævne nogle få.
Efter at have brugt mange år på at skrive og komponere indspillede Shanna sine egne numre på sit 2008 debutalbum "Inside My Blues". Efter succesfuldt at have turneret med sange fra sit første album, har hun skrevet og komponeret sit andet Blues-album, hvor vi igen kan finde hendes særlige skrivestil i hendes originale sange. Hendes anden cd skulle være klar til udgivelse i forbindelse med koncerten på Gullanden.
Shanna er godt på vej til at erobre alle Blues-fans i Europa og USA. Glæd jer til en varm, sensuel, kraftfuld og autentisk stemme når Shanna Waterstown giver koncert med sit band på Gullanden.

Entré: 50 kr

Læs mere på hjemmesiden