Veras Verden

Hesede Hovedgård 3, Haslev

Onsdag den 29. juni 2022, kl. 18:00.Foredrag

Foredrag med Anna Thygesen på Hesede Hovedgård

Oplev en foredragsholder, der ikke er bange for at sige tingene ligeud, og som gør det på en morsom facon. Anna Thygesens foredrag er både debatskabende og underholdende. Fra skandaleramt erhvervskvinde til succesfuld kommunikationsekspert!.

Oplev en foredragsholder, der ikke er bange for at sige tingene ligeud, og som gør det på en morsom facon. Anna Thygesens foredrag er både debatskabende og underholdende.

Fra skandaleramt erhvervskvinde til succesfuld kommunikationsekspert!

Mange kender den bramfri jyde helt tilbage fra den såkaldte "PFA-skandale" - hvor hun dukkede op i medierne som den spanske direktør for Kurt Thorsens spanske ejendomsselskab og i den forbindelse fik hun sig en ordentlig tur i mediemøllen og stod noget ramponeret tilbage, da stormen havde lagt sig.

Men Anna valgte at tage sagen i egen hånd, udtænkte en stærk strategi og brugte de næste år på at komme stærkt tilbage som en "lige-ud-af-posen" kommunikationsrådgiver og meningsdanner med masser på hjerte.

Hør Annas bud på hvordan man iscenesætter sig selv og får mere gennemslagskraft uden at gå på kompromis med sin egen ærlighed, værdier og autencitet.

På sin sædvanlige kontante facon, kalder Anna en spade for en spade og tilhørerne er sikre på at gå hjem med et godt grin og et par tricks i lommen eller tre til at turde give den mere gas.

Hvordan brænder du bedre igennem?

Har du styr på hvordan andre ser og opfatter dig?

Er der overensstemmelse mellem det du siger, og det du gør?
Hvordan italesætter du din faglighed?

Hvordan signalerer du din personlighed?

Foredraget starter kl. 19, men allerede kl. 18 vil du have mulighed for at shoppe i de to butikker der denne aften giver 20% rabat til alle som har købt billet til aftenens foredrag.

Prisen for hele arrangementet er kr. 300,- per person, og billetter købes hos Akeleje eller i Veras Verden på Hesede Hovedgård 3, 4690 Haslev.

Prisen inkluderer foredrag, sandwich, et glas bobler eller fransk limonade samt rabat på 20% i Veras Verden og hos Akeleje udelukkende denne aften.

Bemærk dele af arrangementet foregår i haven, så tag en ekstra trøje og evt. tæppe med.

Sted: Hesede Hovedgård
Arrangør: Veras Verden og Akeleje
Hesede Hovedgård 3
4690 Haslev
Tid: onsdag d. 29. juni kl. 18-21.

Entré: 300 kr