Asnæs Centret

Asnæs Centret 1, Asnæs

Lørdag den 25. juni 2022, 11:00-13:00.Natur

Tour de Skrald i Asnæs

Det flyder med skrald i Odsherred, så Tour de France er en kærkommen lejlighed til at få rengjort gader og stræder. Det frivillige fællesskab NaturplejerKorpset inviterer derfor til projekt Tour de Skrald, hvor både store og små er meget velkommen.

I projekt Tour de Skrald skal vi rundt og samle skrald i 12 byer, én om måneden. Projektet kører således i hele 2022, både før og efter det store cykelløb.

At gå på skraldejagt er alt andet end kedeligt, og vi ønsker at ændre den stigmatisering, der har været i mange år. Vi vil gøre affaldsindsamling lige så naturligt som at rengøre vores hjem.

Datoer landes løbende i samarbejde med bylaug eller andre foreninger i de pågældende byer. Følg med i vores Facebookgruppe "NaturplejerKorpset i Odsherred" for at blive opdateret på datoer og praktiske oplysninger.

Om NaturplejerKorpset

Det frivillige fællesskab, NaturplejerKorpset, består af forskellige mennesker i alle aldre, som tilsammen har fjernet over 3,3 ton affald fra Odsherreds natur og byer på 2,5 år. Naturplejerne har både individuelle og fælles indsamlinger.

Touren har gennemført de første seks etaper i Nykøbing, Rørvig, Havnebyen, Nr. Asmindrup, Højby og Vig, som tilsammen har givet 340 kilo affald i poserne. Hvor meget kan vi fjerne fra Asnæs? Kom og find ud af det!.

Fri entré

Læs mere på hjemmesiden