Dragør Havnegalleri

Strandlinien 17, Dragør

Mandag den 1. til søndag den 14. august 2022, kl. 11:00.Billedkunst

Dragør Havnegalleri

Susanne Almquist og Mette Hansgaard præsenterer akvareller på papir i Dragør Havnegalleri fra den 1. 14. august 2022.

Mettes Hangaard´s malerier er inspireret af livets energi og livsglæde. Inde i malerier dukker ofte små figurative fortællinger op. I august er der fokus på akvareller som er billeder malet på papir.

For Mette er skoven en positiv inspirationskilde. Det er blevet til en fortælling fra naturen, som træder igennem med skovens fortællerunivers. Går man tæt på Mettes akvareller med livets træ, kan man Inde i stammerne se små mennesker og fortællinger med minder fra rejser og oplevelser i tiden.

I 2022 er hun med i bogen 101 kunstnere af Tom Jørgensen.

Hun har malet siden hun var 14 år gammel, hvor hun vandt plakat tegnekonkurrencer bl.a. med Dansk turistråd. Hun udstiller på kunstmesser og i kunstforeninger.

Susanne Almquist arbejder med eksperimenterende akvarel.

At se pigmenterne flyde sammen, lave kanter og ud-blomstringer, se hvad akvarellen kan som ingen anden teknik giver, er der hvor akvarelteknikken er bedst og magien opstår. I akvarel balancerer man altid mellem kontrol eller mangel på samme. Det er det der gør akvarel så spændende at male. I hendes akvareller er der ikke mange små detaljer. Susanne arbejder hurtigt og vådt i vådt, gerne med brug af diverse hjælpemidler som sprayflaske, plastikkort, tandbørste og palet. Hun henter mest inspiration fra naturen, men har også deltaget på forskellige kurser og rejser

I 2020 blev jeg repræsentant for Danmark i Nordisk Akvarel Selskab. NAS virker på Nordiske basis for at udvikler og udbrede akvarelmaleriet.

Hvem: Mette Hansgaard og Susanne Almquist

Hvad: Intuitive Akvarel fortællinger

Sted: Dragør Havnegalleri, Strandlinien 17, 2791 Dragør

Udstillingsperiode: 1. - 14. august 2022

Åbningstider: Onsdag til torsdag kl. 13- 17

Fredag til søndag 11-16

Kontakt: Mette Hansgaard Tlf. 42 68 09 00

Fotos må gerne bruges af pressen og lokalaviser etc.

Fri entré