Kulturcafe Ludvig

Ingemannsvej 5, Sorø

Fredag den 10. marts 2023, kl. 20.Rock/Pop

Bobo Moreno and the Soul Shakers

Bobo Moreno: vokal - Kjeld Lauritsen: orgel - Uffe Steen: guitar - Esben Bach: trommer.

Bobo Moreno har siden slutningen af 80'erne sunget sig længere længere ind i hjerterne på musikelskere i hele landet.
Han har optrådt med alle tænkelige typer af orkestre sunget utallige sange. Han har kunne opleves i mange tv-optrædener i musik- underholdningsshow, så har han igennem årene arbejdet med store navne som Sanne Salomonsen, D-A-D Birthe Kjær.

Nu kan du få lov til at opleve Bobo Moreno til koncerter på de danske spillesteder, hvor der er garanti for masser af dejlig musik en fantastisk stemning. Han kan nemlig begejstre et hvilket som helst publikum med sin alsidige stemme.
Han medbringer et fantastisk hold af professionelle musikere.

Kjeld Lauritsen - nylig modtager af den prestigefyldte Ben Webster pris - spiller på det store Hammondorgel med roterende lesliehøjttaler fodpedaler. Han er kendt for at udnytte instrumentet i legesyge improvisationer. Kjeld har udgivet 6 CDer i eget navn foruden et par plader med Big Band.

Uffe Steen på guitar mestrer hele spektret fra rå blues over swingende jazz til rockballader. Nærmere præsentation burde være overflødig, men det kan dog nævnes at Uffe så har modtaget den Ben Webster prisen. Spilleglæde, stor musikalitet en evne til at løfte ethvert band op er hans kendemærker. Uffe Steen spiller bl.a. i Shades Of Blue Grarup Allstars

Trioen kompletteres af den virtuose trommeslager Esben Bach, der er en af de travleste musikere på den danske rock- blues- jazzscene. Hans eminente teknik store kendskab til mange stilarter gør ham til det ideelle valg til gruppen. Hans groovy trommespil høres bl.a. i med Uffe Steen i Grarup Allstars.

Dørene åbner kl. 19.00

Læs mere om koncerten på: www.kulturcafeludvig.dk

Entré

Køb/bestil billet