Kulturhuset Pavillonen

Kærvej 11, Grenaa

Tirsdag den 7. marts 2023, kl. 19.Show/stand up

Senior Stand-up med Jan Hertz - en del af teaterpakken

"Senior stand up - i farver" med Jan Hertz er en selvbiografisk, morsom fortælling om de valg man træffer her i livet konsekvenserne deraf, hvor vi - som noget nyt - giver stand-up genren en dramatisk udtryksform.

Situationer mennesker har klæbet sig fast i hans bevidsthed råt for usødet spiller han mere end 65-års rutsjebanetur. Et dramatisk, sensitivt, kontant, helhjertet livsdrama om konsekvenserne i at måtte træffe fra- tilvalg. Derfor er der mere end 10 medvirkende i forestillingen, når han genoplever lyslevende situationer publikum "møder" Ebbe Rode, John Price, Jørgen Reenberg, Kai Holm, Ejnar Federspiel, Helle Virkner, Poul Bundgaard Dronning Margrethe.

Forestillingen handler om en velopdragen ung mand i indre oprør mod den borgerlige opvækst.
På et tidspunkt troede han, der skulle stå kirurg eller præst på hans visitkort... men teatret var dragende har altid ubevidst rumsteret som knirkende gulvbrædder i hans eget hus. Men den handler om at være ensom vekselvirkningen mellem at være social være privat.
Som Teaterleder, instruktør skuespiller har han måtte træffe valg, men han blev urolig da omverdenen ville træffe valget: Du er folkelig! Det var han slet ikke- men i sin egenskab af Teaterchef på Amager Scenen lærte han det på den direkte ærlige måde: At se livet i øjenhøjde!
En nærværende dramatisk fortælling med stand-up tilsnit fuld af morskab følsomme situationer, der tager fat i publikum.

Vi ses i Pavillonen

Centersalen

Læs mere på Pavillonen.dk

Entré: 125-300 kr

Køb/bestil billet