Tisvilde Bistro

Hovedgaden 38, Tisvildeleje

Fredag den 18. august 2023, kl. 21.Show/stand up

Lasse madsen

Dette er en dinnerkoncert, som kræver bestilling af bord til middag inden koncerten. Dette er en nødvendighed for at kunne deltage i Bistroens intimkoncerter, hvor store artister kan opleves helt tæt på intimt.

Man bedes kontakte Bistroen på info@bistrotisvilde.dk efter der er fortaget billetkøb på Ticketmaster. Bemærk at der naturligvis er plads til alle, som har købt billetter.

Den unge komiker Lasse Madsen formidler på fineste vis humorens evne til at samle os. Det er svært ikke at trække på smilebåndet, når han deler videoer på Instagram, hvor han gør kærligt grin med en række hverdagssituationer stereotyper, som de fleste nok kan genkende fra sig selv. Videoerne afslører ikke blot Madsen som et stort humoristisk talent, men så som en sand menneskekender. Under titler som Nybagte mødre, Mænd foran spejlet Mor på Facebook har Madsen over den seneste tid vækket det populære meme-format til live udstillet, at der er mere der samler os end skiller os ad.

Men Lasse Madsen er meget mere end virale videoer på Instagram. Han er så en eminent performer med en helt særlig forbindelse til sit publikum, med sit første onemanshow nogensinde er han klar til at vise danskerne, hvad han kan på scenen, hvor han føler sig allermest hjemme.

Entré: 320-420 kr

Køb/bestil billet