Havmøllen

Havmøllevej 12, Ebeltoft

Fredag den 23. september 2022, kl. 17-23.

Arrangør: Foreningen Havmøllens VennerRock/Pop

Høstfest & sp-just-frost

Høstfest på havmøllen. De fire foranderlige årstider sætter spor og gør indtryk på hver sin særlige måde - farverne, duftene, smagene, lydene ændrer sig hele året.

Igen i år vil foreningen Havmøllens Venner i løbet af året markere de fire årstider igennem fire fejringer i hhv: forår, sommer, efterår og vinter.

Efteråret nærmer sig, og det er derfor tid til det næste årstidsevent i rækken d. 23. september: HØSTFESTEN. Vi fejrer sommerens høst og efterårets kommen med al den blæst, rusk og smukke solnedgange, den bringer. Vi hylder årstiden med lækker efterårsmad fra Det Grænseløse Køkken, som sendes rundt på delefadene - efterfulgt af koncert med bandet SP-JUST-FROST, som med deres swingende og charmerende lyd vil skabe en fantastisk stemning og garanteret sætte gang i dansegulvet.

Menu: To be announced

Program:

Kl. 17.00: Baren åbner

Kl. 18.00: Fællesspisning ved Det Grænseløse Køkken

Kl. 20.00: Koncert med SP-JUST-FROST

Baren er åben fra kl. 17.00 og vil byde på et forfriskende sommersortiment hele aftenen

Om SP-JUST-FROST:

Trioen, med Henrik 'SP' Schou Poulsen på bassen, Esben Just på vokal og piano og Søren Frost på trommerne, har i mere end 20 år væltet klubberne, festivalerne og publikum over hele landet med deres voldsomt swingende og dybt charmerende New Orleans mix af funk, rhythm & blues, jazz og rock'n'roll - en genre som de tre herrer mestrer til perfektion og med et overskud som er sjældent set på vore breddegrader.

SP-JUST-FROST har seks fuldlængde albums, et utal af singler, EP'er og jule specials på samvittigheden, en stor del af disse med engelske tekster, men trioen har også kastet sig over modersmålet og har haft succes med sange som "Bryggen" og "Charmetrold", sange som specielt live, er blevet publikumsfavoritter.

Priser & tilmelding:

Mad & koncert: 275 kr

Koncert: 150 kr.

Barn(6-12 år): 50 kr.

Barn (0-5 år): gratis

Adresse: Havmøllevej 12, 8400 Ebeltoft

Parkering: I bedes parkere på Jernhattens offentlige parkeringsplads

Arrangementet er støttet af Syddjurs Kommune.

Entré: 275 kr