Kulturcafe Ludvig

Ingemannsvej 5, Sorø

Fredag den 27. januar 2023, kl. 20.Rock/Pop

Tue west solo

2022/2023. I knap 20 år har Tue West opholdt sig på sin egen musikalske platform har samtidig været en bestanddel af 0'ernes store generation af dansksprogede sangskrivere.

Nærværende aktuelle sange om livet er omdrejningspunktet, den udtryksfulde improviserede tilgang til musikken er en stor del af musikerens dna.
I det både velkendte varierede bagkatalog, mødes stemmen, historierne de poetiske tekster, med et dynamisk effektfuldt setup med guitaren pedalerne i fokus.
Bredde i lyd atmosvære, der går hånd i hånd med det traditionelle håndværk som sangskriver fortæller.
Den 5. november 2021 udgav Tue West sit første album i 5 år: "Frihed Til At Være En Fange". I Perioden efter det grammy-nominerede album "Der er ingen der venter på os" (2016), har han bl.a. udsendt en EP en god håndfuld singler.
Senest var han sangskriver komponist i den anmelderroste teaterkoncert "Sange Ud Af Evigheden" der blev opført på Kronborg Slot i marts 2022 nogle måneder efter udkom sangskriverens første solo-udpil på engelsk.
Ydermere er sangskriveren repræsenteret i den 19. Udgave af Højskolesangbogen med sangen "Hvad tænker Ingrid på" (Eslund/West).
Tilbage i 2004/05 blev debutpladen belønnet med en Grammy, P3's talentpris en kunstpris fra Statens Kunstfond.

På det nye album til livekoncerter flirter sangskriveren med inspiration fra 70/80'ernes guitarkoryfæer, stadig med den dansksprogede poesi som det fortællende midtpunkt.
Bagkataloget de nye sange bliver fortolket i rejsen rundt i den improvisationsprægede folk/rock i det autentiske nærvær.

Vokal, Guitar mm: Tue West

"Solo koncerterne har et intimt særpræg, båret frem af improviserede passager, poesi historiefortælling, samt et bredt genkendeligt bagkatalog."

Dørene åbner kl. 19.00

Læs mere om koncerten på: www.kulturcafeludvig.dk

Entré