Bartof Station

Solbjergvej 3, Frederiksberg

Onsdag den 28. september 2022, kl. 19.30-21.Musik

Lys i mørket

Susan Ørum & Tom Lindby. Livefortælling - der veksler mellem moderne autentisk fortælling og rock, pop, gamle vuggeviser, danse bossa og naturligvis lys & mørke. Publikum skrev: "Lys i mørket. Fantastisk! ".

"Den fedeste historie og koncert i 2022 på Værket. "Lys i mørket" med Tom Lindby på guitar, og den fantastiske sanger og historiefortæller Susan Ørum. Det var fuldt hus på Foyer Scenen, og får du muligheden rundt i landet så tag et par timer med de to. Du glemmer aldrig historien om den store hest på den snedækkede mark. Det var så fint fortalt, at man følte man selv var der. Det er stor kunst."
"Virkelig fantastisk storyteller og sanger. Som en lyshåret udgave af Anisette. En historie om hendes livs rejse gennem generationer. Lys i mørket. "
"Tak for en helt fantastisk begivenhedsrig oplevelse. Jeg vil varmt anbefale andre at opleve Lys i mørket. Den gik lige i hjertet"
LYS I MØRKET hvirvler rundt mellem sort og hvid, håb og afgrund, sorg og glæde og naturligvis lys og mørke. De 2 hovedhistorier hører umiddelbart hjemme på hver sin planet (fra 1980ernes sortklædte vrede og fortabte ungdom - til 1950ernes landmandsliv) men de kædes sammen, så publikum til sidst får den forløsende pointe om livets store mørke, der kan booste det store lys. Hvis vi vil det. Der er altid lys i mørket!
Forestillingens ledetråde er: Noget nyt, noget gammelt, noget lånt og noget blåt. For nok er Susan Ørum en moderne fortæller, der udelukkende arbejder med eget materiale, men det er med en grundlæggende respekt for den mundtlige fortællings tradition og virkemidler. Der bliver heller ikke lagt skjul på inspirationskilder som f.eks. Astrid Lindgren og H.C. Andersen. Der kan blive brug for lommetørklædet, men det er også ren underholdning om ungdommelige kærestesorger, grimme konfirmationsgaver, store planer det kokser, en højt elsket stor jysk hest og så naturligvis den der med relationen til mor.......
Susan Ørum har rørt og begejstret publikum på både små og store scener fra Nordjylland til Helsingør - solo, med Beatfortælling eller i godt selskab med Tom Lindby - med forestillingerne: "Pingvinreglementet", "Karruselmanden" og "Coronakriger-20". Samarbejdet med Tom Lindby og hans sikre sans for den gode melodi, har sat hendes Pippi Langstrømpeagtige fortælleunivers ind i en charmerende musikalsk ramme.Velkommen til et show med underholdning, alvor, latter og musik - og ikke mindst det nærvær og fællesskab, der opstår mellem publikum og en rigtig god historie.
Varighed: 2 x 40 minutter
Susan Ørum: Fortælling, vokal, manuskript & komposition
Tom Lindby: Musik, vokal & komposition
Instrueret af: Maja Clementsen
Booking: Susan Ørum
susan@enandenhistorie.

Entré: 100 kr