Cinemateket

Gothersgade 55, København K

Fredag den 25. november 2022, kl. 21.30.Film: Andre Film

NAFF 22: Camino de Santiago Faith Walk with

'Camino De Santiago - Faith Walk with Kristin and Peter' er en dokumentar, der følger ægteparret Kristin Dickerson og Peter Fleisher, når de begiver sig ud på Spaniens gamle pilgrimsruter på over 800 km.

Og det er ikke hvem som helst, der har taget kameraet med sig. Kristin Dickerson er en blandt andet en Emmy-vindende historiefortæller, og efter 15 år med at fortælle andres historier i tv-nyhederne følte hun sig kaldet til at dele sin egen historie sammen med sin mand Peter, som er en Emmy-nomineret dronepilot. For at skabe deres første dokumentarfilm sammen, Camino de Santiago Faith Walk with Kristin and Peter, fungerede de således både som fotografer, forfattere, redaktører og værter.

I løbet af de seks uger kommer udfordringer fra deres fortid op til overfladen. Caminoen, dens pilgrimme og utallige øjeblikke med guddommelig indgriben hjælper dem til at komme videre fysisk, følelsesmæssigt og åndeligt. For at lave filmen bar de nemlig flere kameraer, en bærbar computer og en drone gennem Spanien for at indfange pilgrimsrejsen. De deler deres personlige indsigt i deres livsforandrende oplevelse og de mennesker, der hjalp dem med at lede deres vej til forvandling, mens de væver den betydningsfulde historie om Caminoen som vandrerute ind i filmen.

Søg filmspilletider