Skive Theater

Theaterpladsen 10, Skive

Torsdag den 21. september 2023, kl. 20.Rock/Pop

Karl Kristian med band

Karl Kristian fra Hvide Sande spejler sin musik tekster i det jordnære. At Karl Kristians førstesingle fra debutalbummet "Før jeg sover ind" fra 2019 er opkaldt efter musikerens egen hjemstavn, er ingen tilfældighed.

Sangen "Hvide Sande" indledes med ordene et skib kommer hjem.., det er netop, hvad Karl Kristian er. Vendt tilbage til sine rødder. En opvækst i den lille vestjyske fiskerby mellem hav fjord har formet Karl Kristian som musiker hjulpet det nye talent til at finde sin plads på den danske musikscene. I sin stil læner han sig tæt op ad lokalsamfundets lune, hvilket så afspejler sig i hans musiske udtryk.

Karl Kristian har netop modtaget Autors Hæderspris 2022.

Det er en af de helt store danske priser et anerkendende skulderklap til den vestjyske historiefortæller, der nu er aktuel med singlen 'Tilbage Måske Lidt Frem'. Sangen er folkelig tager lytteren med gennem gåturen i barndomsgaderne i Hvide Sande. Autor hylder Karl Kristian's evne til at skrive jordnære nærværende historier, der giver associationer til danske storytellers som Allan Olsen, Johnny Madsen Sebastian.

Det nye album "Superhelt" er skabt i samarbejde med Poul Krebs topmusikere, der bedst er kendt bag navne som Peter Sommer Jonah Blacksmith. Den vestjyske historiefortælling er der stadig, men lyden - den er lidt en anden!

Seneste single 'Film Fra Næsbygaard' er allerede blevet spillet flittigt på DR P5 er Karl Kristian's mest spillede nummer i dansk radio!

Entré: 195 kr