Palads Teatret

Ørnevej 6A, Frederikshavn

Onsdag den 1. marts 2023, kl. 17.30.

Arrangør: Naturvejledning i Frederikshavn KommuneForedrag

Havet omkring os

Det dybe hav omkring Skagen giver gode miligheder for at se spækhuggere, delfiner , Tun og meget andet. Kim Fogt fra Ocenariet vil med billeder og fortællinger lære dig mere om havet. Foredraget er en del af foredragsrækken på Naturakademiet.

Frederikshavn Kommune introducerer noget helt nyt, nemlig Naturakademiet.
Hen over vinteren vil du få mulighed for at deltage i 5 foredrag om Natur og Landskaber i Vendsyssel, fortalt af forskellige specialister inden for emnerne: Fugle, havet, geologien og naturen generelt.
Den sidste af de 5 aftner bliver med den verdenskendte Geolog Minik Rosing. Han er kendt fra adskillige bøger, TV og som foredragsholder om Klima og Geologi.
Det foregår i Palads Teatret i Frederikshavn, og du vil kunne købe billetter til alle 5 foredrag samlet eller til foredragene enkeltvis.
Prisen er 495,- kr. for alle foredrag, eller 125,- for enkelte foredrag.
Efter foredragsserien vil der blive mulighed for, at deltage i en "vild mad" aften, som afslutning på foredragene. Hvis der er interesse, laves der en tur til Hornborgasøen, der er et kendt opholdssted for traner samt bjerget KinneKulle i Sverige, hvor der besøges stenhuggerier og stenbrud i jagt efter historie og fossiler.
Hør mere om dette den første aften.
Program
18/1 klokken 18.00 til 21.00. Naturakademiet starter op - der serveres en forfriskning. Geolog Jørn Jensen og Naturvejleder Bo Storm.
1/2 klokken 17.30 til 20.00. Naturens vidunderlige verden. Naturvejleder Bo Storm.
15/2 klokken 17.30 til 20.00. Fuglene omkring os. Ornitolog Kurt Rasmussen.
1/3 Klokken 17.30 til 20.00. Havet omkring os. Natur og kulturformidler fra Oceanariet Kim Fogt.
15/3 Klokken 18.00 til 21.00. Jordens Geologi og fødsel. Geolog Minik Rosing.

Entré: Deltager 125 kr

Køb/bestil billet Læs mere på hjemmesiden Søg filmspilletider