Stokkemarke Kulturhus

Tjennemarkevej 4A, Stokkemarke

Lørdag den 3. og søndag den 4. juni 2023, 2 mødegange kl. 10-15.

Arrangør: AOF LollandUndervisning

Figurativt Abstrakt Maleri

Figurativ Abstrakt. Vi arbejder med farver og former på en måde, som vi kan skabe figurative og abstrakte malerier på samme tid.

Vi starter med at male figurative billeder efter fotos eller stilleben og imens prøver vi at lave noget som også kunne være abstrakt.
Ellers, vi maler abstrakt og vi prøver imens at finde nogle figurer. Det interessante med denne proces er, at alle ser forskellige mønstre eller figurer i hvert billede, fordi vi alle er forskellige. Her kan vi blive inspireret af hinanden såvel som af nutidige eller ældre kunstneres arbejde.

Kurset henvender sig til alle niveauer.
Der medbringes egne materialer: 3-4 Malerlærreder (50x70cm eller større), akrylmaling, evt. malemedier, pensler i forskellige størrelser, spartler, et glas til at skylle i, palet eller tallerken til at blande farve på, stofklud.
Evi Apostolou er uddannet ved billedkunst på Kunstakademiet Athens School og Fine Arts (ASKT) i Grækenland og har i flere år været udøvende kunstner og underviser i kunst. Se mere på eviapostolou.com Spørgsmål til kurser og undervisning kan du stille på mail:
evaposto@gmail.com eller på telefon: 21 96 45 82 til underviseren EVI

Underviser: Evdoxia Apostolou
Hold: 5323102021.

Læs mere på hjemmesiden