Stokkemarke Kulturhus

Tjennemarkevej 4A, Stokkemarke

Tirsdag den 10. januar til tirsdag den 4. april 2023, 10 mødegange kl. 13.30-16.30.

Arrangør: AOF LollandUndervisning

Keramik med intro på begynderniveau

Har du lyst til at udforske din indre keramiker? Uanset hvilket niveau du er på, kan du deltage her. Du introduceres i drejning på begynderniveau. Herudover kan der arbejdes med modellering eller pladeteknik.

Vi skal arbejde med stentøj, og til dekorering benyttes begitninger og varierede glasurer.
Der vil blive en individuel materialeudgift, ud fra hvor meget ler du bruger. Hertil er der en fast pris på 300 kr., der dækker diverse materialer og brændinger.
Så fascineres du af leret som materiale? - Og har du lyst til at dykke ned i keramikkens kreative muligheder indenfor kunst eller brugskunst,- så skal du være velkommen på dette kursus.
Fra underviserens siden kan man forvente, at blive introduceret i især drejningens processer. Herudover arbejder man selvstændigt, og understøttes løbende med hjælp til de forskellige faser og materialer. : "Jeg har gennem 10 år tilegnet mig viden gennem højskolekurser i keramik, senest på Bornholms højskole. De seneste år har jeg arbejdet fra eget værksted, hvor jeg primært har fokus på brugskunst og dekorering med forskellige materialer- herigennem med inspiration fra min Billedkunst

Underviser: Marianne Hansen
Hold: 5323102138.

Læs mere på hjemmesiden