Kammerateriet

Frederiksø 2, Svendborg

Lørdag den 4. februar 2023, kl. 18.Show/stand up

Cocktailaften for Veninder

Nu genopstår et af det arrangementer, der gennem Kammerateriets tid på havnen altid har været et sikkert hit: Kammerateriets Venindeaften.

Under påskud af et fagligt indhold - denne gang cocktailsmagning - byder vi indenfor til en festlig og varm aften for dig og veninderne - med god tid til at spise, snakke og grine sammen!

Lørdag den 4. februar byder vi på velkomstdrink og en lækker tapas-inspireret sharefood fra Frederiksøens Madbar. Efter spisning afholder vi en berusende spændende cocktailsmagning, hvor vores cocktailprofessor beretter om fem klassiske cocktails, deres historie - og ikke mindst deres smag! Vi serverer fem af de største cocktailklassikere i elegant smagestørrelse (5 x ca 10-15 cl). Vidste du for eksempel, at Negroni-cocktailen er over 100 år gammel. Eller at White Lady nærmest var 10 år undervejs, før den fandt sin nuværende form i 1929? Og hvorfor søren putter I æggehvide mine cocktails? Og ved du forresten, hvilken cocktail, der så dagens lys, da en ung kvinde i London i senfirserne bad bartenderen om en cocktails "that will wake me up, and then fuck me up."

Efter cocktailsceancen sætter DJ'en gang i dansegulvet med de største dansehits. Klokken 22.00 åbner vi for andre gæster - og potentielle dansepartnere udefra

Du køber:

Velkomstdrink

Spisning - sharefood anrettet på fade til bordet

5 mini-cocktails (10-15 cl pr stk) og fortællinger om cocktails.

Lukket selskab 18.00-22.00


I kan reservere bord sammen ved at sende en mail til hej@kammerateriet.dk efter billetkøbet.

18 år.

Entré: 299 kr

Køb/bestil billet