B&W Live

Jernbanegade 50, Haslev

Torsdag den 5. oktober 2023, kl. 20-22.30.Jazz

Silva/lauritsen

Dørene Åbner 1 time før. OBS. Det er en siddende koncert. Købte billeter refunderes ikke. Husk at købe støttemedlemskab til B&W live og bliv en del af os, der støtter musikken i Haslev, for kun kr. 120,00 om året.

Købes på eller på Billetto.Beskrivelse/presse:

Københavnske Sahra da Silva, har mere end et årti været en etableret del af den danske musikscene. Hun har optrådt med et utal af danske og internationale soul- og blues- og jazzartister. I 2020 udgav Sahra det anmelderroste album Blueswoman, som rummer en blanding af Sahras egne numre, samt et par fortolkninger af gamle klassikere og hun pt. aktuel med singlerne "Learn To Love Again" og "Just A Bit Crazy" som er forløberne for et nyt album.
Hun har desusuden været nomineret til Danish Music Award Blues både i 2018, 2021 og 2022 og har netop modtaget Møblomania Blues Award 2023 og skal dermed repræsentere Danmark ved European Blues Challenge 2023. "Sahra besidder en stemme, som man lægger mærke til, og en dynamisk sceneudstråling, der har ført hende helt frem i forreste række blandt danske vokalister med internationalt potentiale." "En af Sahras helt store forcer er, at hun let og ubesværet balancerer i krydsfeltet mellem soul, jazz og blues, og hun er af musikanmeldere med rette blevet beskrevet som et rent 'powerhouse', grundet den kraftfulde stemme og hendes engagerede sceneoptræden." Kjeld Lauritsen og hans Hammondorgel er en dynamo i det københavnske jazzmiljø, og han har i snart mange år været med i toppen blandt betvingerne af det imponerende, gam-le og tonstunge instrument. I maj 2022 var han én af modtagerne af Ben Websters ære-spris. Sammen med trommeslager og guiratrist swinger, groover og charmerer de sig gennem et repertoire, der både rummer hårdtslående bluesnumre og bløde soulballader, og måske får vi også et par kendte jazzstandarder.
Det bliver en super aften indenfor soul, blues og med en snert af jazz med topmusikere.

Sahra da Silva (voc), Kjeld Lauritsen (org), Tbc: Per Gade (g), Søren Frost (d).

Entré: 225 kr

Køb/bestil billet Læs mere på hjemmesiden