Brydegård

Kratvej 9, Måløv

Torsdag den 23. marts 2023, kl. 15.15-16.Andet motionstilbud, Børn

Yoga for børn

Vi henvender os til. Der kræves ingen forudsætninger for yogaen. Alle kan være med.

VI ARBEJDER MED
På dette hold kan du gå til børneyoga i frittertiden, hvor du bliver hentet af instruktøren ved Kilden og fulgt over til yoga og tilbage til fritter igen, hvis det ønskes. Børneyoga er en fantastisk måde at komme til stede i din krop igen efter en lang skoledag. Børneyoga er en blanding af fysiske yogaøvelser og mindfulnessøvelser, som vi laver på en legende og sjov måde. I børneyogaen veksler vi imellem øvelser og lege i højere tempo og intensitet, og lidt mere rolige øvelser. Derigennem lærer du hvordan du beroliger nervesystemet og finder ro i dig selv efter vildere lege. Yoga har mange gode langsigtede virkninger. Yoga styrker kropsbevidstheden, giver større tro på dig selv, bedre koncentrationsevne, større indre ro og bedre søvn. Igennem forløbet vil du få værktøjer med, som kan gøre det lettere at finde ro i dit hoved og i din krop, også om aftenen når du skal sove.
Vi skal lege med en masse klassiske yogastillinger. Undervisningen krydres med interessante små historiefortællinger, eventyr, simple åndedrætsøvelser, små yogalege, sanse- og børnemindfulness øvelser. Vi skal også bruge forskellige spændende remedier som åndedrætskuglen, glimmerflaske, sten, sugerør, fjer, bamser m.m. til at få børneyoga og mindfulness ind under huden på en børnevenlig måde.
Vi afslutter hver undervisningsgang med en "yogalur", hvor vi får fortalt en historie eller visualisering, som hjælper din krop til at slappe fuldstændigt af og få det fulde udbytte af yogaøvelserne.
Undervisningen foregår i Brydegårdens idylliske og rolige lokaler, som er de optimale rammer for børneyogaen. Der vil være måtter og tæpper på stedet.
VI FORVENTER
Hav behageligt tøj på, som du frit kan bevæge dig i.

TILMELD GRATIS PRØVETRÆNING

Arrangeret af Måløv Idræts Forening.

Gratis

Køb/bestil billet Læs mere på hjemmesiden