Brydegård

Kratvej 9, Måløv

Torsdag den 23. marts 2023, kl. 16.30-17.15.Andet motionstilbud, Børn

FamilieYoga

Vi henvender os til. Der kræves ingen forudsætninger for yogaen. Alle kan være med, store som små. VI ARBEJDER MED. Dette hold er en fantastisk mulighed for en nærværstund imellem dig og dit barn/barnebarn.

Familieyoga og mindfulness har desuden mange gode langsigtede virkninger.
Udover at styrke båndet og nærværet imellem dig og dit barn, styrker yogaen barnets kropsbevidsthed, selvværd, koncentrationsevne, indre ro og giver en bedre søvn.
Vi skal lege med en masse klassiske og lettilgængelige yogastillinger. Undervisningen krydres med interessante små historiefortællinger, parøvelser, sanse- og børnemindfulness øvelser, såsom den populære pizzamassage. Vi skal også bruge forskellige spændende remedier som åndedrætskuglen, glimmerflasken, sugerør, fjer, bamser m.m. til at få yoga og mindfulness ind under huden på en børnevenlig måde.
Vi afslutter hver undervisningsgang med en "yogalur", hvor vi får fortalt en sød historie eller visualisering. I starten af forløbet er det almindeligt at nogle børn ligger lidt uroligt. Det kræver ofte lidt tilvænning at få den aktive børnekrop til at slappe fuldstændigt af, men det kommer hen ad vejen.
Undervisningen foregår i Brydegårdens idylliske og rolige lokaler, som er de optimale rammer for børneyogaen. Der vil være måtter og tæpper på stedet.
VI FORVENTER
Kom meget gerne 5 min. før undervisningen starter, da det er vigtigt for undervisningen at både børn og voksne ankommer i ro og mag. Hav behageligt tøj på, som I frit kan bevæge jer i.
BEMÆRK
Både børn og voksne skal tilmeldes. Der kan tilmeldes flere børn og/eller flere voksne.

TILMELD GRATIS PRØVETRÆNING

Arrangeret af Måløv Idræts Forening.

Gratis

Køb/bestil billet Læs mere på hjemmesiden