Elsted Skole

Elstedvej 156, Lystrup

Mandag den 20. marts 2023, kl. 20.30-22.Andet boldspil

Voksenfloorball m/k

Motionsfloorball handler om sund effektiv motion i en uformel ramme, hvor fælleskab og gode oplevelser vægtes højt. Alle kan være med - både mænd og kvinder. Det kræver ingen forudsætninger at deltage på holdet.

Motionsfloorball har vist sig at være gavnlig for knoglerne, musklerne, balancen og reaktionsevnen - givetvis fordi man foretager 200 intense aktioner, accelerationer, skud og vendinger i løbet af en træning.
Lystrup IF Floorball deltager i Floorball Danmarks turnering, så der vil foruden træningen også være kampe primært i weekenderne.

Træninger, deltagelse i turnering, dommeromkostninger og et grundbeløb til indkøb af bolde er indeholdt i kontingent. Hvis vi virkelig går til den, og det viser sig, at boldene ikke slår til, kan der være ekstra omkostninger til nye bolde. Ligeledes kan der evt. være betaling til indkøb af kamptrøjer.

Kom gerne og prøv en træning inden du beslutter dig. Lystrup IF Floorball har stave til en opstart, men på sigt er det rarest, at alle har deres egen.

TILMELD GRATIS PRØVETRÆNING

Arrangeret af Lystrup Floorball (Lystrup Vikings Floorball Club ).

Gratis

Køb/bestil billet