Bork Vikingehavn

Vikingevej 7, Hemmet

Onsdag den 22. marts 2023, kl. 13-16.Andet

Vinterhygge i vikingetiden

Gå ind gennem porten til Bork Vikingehavn og træd ind i en tid, hvor du glemmer alt andet. Tilbage til en tid, hvor vikingetidens mange gøremål skulle ordnes alt imens de nordiske guder tilbedes.

Mens I går rundt blandt de stormomsuste bygninger, kan I næsten mærke hvordan det må have været at være viking i Vestjylland. I vikingetiden bød hver sæson på nye opgaver. Hver tid havde sine sysler, og ting der skulle gøres. Fornem hvordan det var at være viking om vinteren, og vær med, når vikingerne gør klar til foråret og sommeren. I den varme og hyggelige vikingehal byder stormanden og hans husfrue jer indenfor, og vil fortælle historier, vise håndværk eller lære jer historiske spil fra vikingetiden. Udforsk vikingehavnens vikingehuse, og giv jer god tid til at opdage alle de smukke detaljer og ornamenter.

Oplevelser for både små og store vikinger
Gå rundt på vikingehavnen og brug din fantasi til at forestille dig, hvordan det har været at leve i vikingehusene for 1000 år siden. Indtag legepladsen som en ægte lille viking. I vinterferien er der også en række sjove aktiviteter for både små og store vikinger. Vær med når der bl.a. laves mad med råvarer som vikingerne anvendte om vinteren, og bag dit eget fladbrød over bål.

Tag med på gådejagt
Med de to gådejagter på Bork Vikingehavn kan I rejse tilbage til vikingetiden og til vikingernes mytologi på egen hånd. Her skal de mindste se om de kan fange den farlige Fenrisulv, mens store børn og voksne kommer på prøve, når de skal løse gudernes gåder!

Kontakt: bork@levendehistorie.dk.

Køb/bestil billet Læs mere på hjemmesiden