Haraldsted Forsamlingshus

Langebjergvej 56, Ringsted

Fredag den 24. marts 2023, kl. 20:00.Rock/Pop

Kim Larsen koncert med Anders Munch!

Kim Larsen-koncert med Anders Munch som er en af de allerbedste sangere til det. Tilmelding til tlf. 60 68 88 47. Man kan tilmelde sig forudgående smørrebrød. Koncerten afholdes med støtte fra Ringsted Kommune. Tilmelding på tlf. 60 68 88 47.

Tilmelding til tlf. 60 68 88 47:

"Det Er En Kold Tid....."
Anders Munch støtter udsatte børn, unge og voksne og ensomme ældre.
Vær med til at gøre en forskel og få samtidig en god aften med Kim Larsens sange.
Kom og vær med til en helt speciel koncert med Trubaduren og spillemanden Anders Munch fra bandet Munch & Broderskabet. For hver solgt billet går 10% ubeskåret til de udsatte børn, unge og voksne og ensomme ældre.

Du har med garanti deres helt egen Kim Larsen favorit sang, som giver minder om ungdommen, kærligheden, sange der blev præsenteret for ens børn eller minder om de kære, der ikke er her mere - og der er med sikkerhed mange flere eksempler. Kim Larsen kunne noget helt enestående - Han kunne samle dig og mig - Hans fantastiske sange skabte fællesskab og mangfoldighed - Hvor Kim Larsen befandt sig, var der plads til alle. Når du køber din billet, ved du, at du er med til at støtte op om udsatte børn, unge og voksne og ensomme ældre.

Lidt Fakta om Anders Munch:
Anders Munch har været på landevejen med sit Kim Larsen og Gasolin show siden 1995 og festen fortsætter. Og i fremtiden får du også toner og tekster skrevet af Anders Munch selv.
Anders har spillet til stort set alt - fra konfirmationsfester, Go' aften Danmark i forbindelse med Kim Larsens 60-års fødselsdag, deltaget i tv-udsendelsen "Vi holder Danmark i live", og til koncerter I hele Skandinavien, på Færøerne, i Tyskland og i Spanien.

Læs evt. mere på: www.andersmunch.dk og www.bordogstol.dk.

Entré: 200 kr