Sorgenfri Kirke og Sognegård

Hummeltoften 1, Virum

Mandag den 20. marts 2023, kl. 19:30.Klassisk

Koncert i Sorgenfri Kirke til fordel for de ukrainske flygtninge i Kommunen

Overskuddet fra koncerten går til at hjælpe ukrainske flygtninge i LTK Langt de fleste er ankommet med ganske få, eller ingen ejendele, gør at det vil være en uvurderlig hjælp at kunne tilbyde dem mulighed for at anskaffe møbler, husholdningsartikler o.l.

Ved koncerten medvirker De tre Kongelige Sopraner:

Pernille Bruun, Charlotte Meldgaard og Karen Dinitzen ledsaget af to fremragende musikere: violinisten Andreas Orlowitz og cellisten Toke Møldrup akkompagneret af pianisten Knud Rasmussen.

De tre kgl. Sopraner er kendt for deres muntre og udadvendte fremførelse af nogle af de mest kendte hits inden for opera, operette og musical, serveret med charme og glimt i øjet.

Sopranerne mestrer dog også den mere seriøse del af sangrepertoiret altid fremført med indlevelse og respekt for musikværkerne.

Som gæstesolist ved denne lejlighed medvirker den ukrainske fløjtenist Sergej Tikhonov, som bl.a. vil fremføre ukrainsk musik.

Sergej Tikhonov er født i Moskva, men blev efter Sovjetunionen sammenbrud ukrainsk statsborger og blev uddannet i den ukrainske by Kharkov, men fortsatte sine studier på Det kgl. danske Musikkonservatorium og bosatte sig herefter i Danmark.

Ved koncerten vil der blive fremført musik fra kendte og elskede operaer, operetter og musicals, som f.eks. Bizets Carmen, Puccinis operaer La Boheme og Madame Butterfly, og fra operetten Den glade enke.

Desuden vil musikerne spille musik af ukrainske komponister.

Koncerten vil bestå af 2 afdelinger på hver ca. 40 minutter - med indlagt pause, hvor Virum-Sorgenfri Rotary Klub byder på et glas vin og småkager.

Der er 275 pladser i kirken. Tilmelding og køb af billet foregår på NemTilmeld https://vsrk.nemtilmeld.dk/1/ efter "først til mølle" princippet.

Entré: 175 kr

Læs mere på hjemmesiden