Tinghuspladsen

Tinghuspladsen, Herning

Søndag den 19. marts 2023, 11:00-16:00.Marked/byfest

Veras Vintage Tour i Herning!

Oplev det skønneste pop-up-event, når genbrugsuniverset Veras pakker loppebilen og kører landet tyndt for at sætte genbrug, bæredygtig mode og cirkulært forbrug på dagsordenen! D. 19. marts rammer Veras Tinghuspladsen i Herning!

VERAS VINTAGE TOUR 2023

D. 19. marts åbner Veras sit populære genbrugsunivers og samler herningensere på tværs af generationer på Tinghuspladsen til en cirkulær søndag fyldt med genbrugsgodter, repairstation, mini-marked, quiz og inspirerende foredrag!

Mød Veras' team til en snak om cirkulære vaner, del bæredygtige modehacks med os og bliv inspireret af Veras' seneste upcycling-kollektion.

Med sprød musik og high-five-stemning står Veras klar, så alle kan shoppe unikke vintagefund, highstreet-kup og eftertragtede brands fra Veras' kuraterede udvalg. Har du brugt tøj i garderoben, som du ikke længere bruger? Så tag det med og få det i rabat, når du shopper nyt brugt hos Veras.

Det går aldrig stille for sig, når skønne loppefolk samles, bytter og shopper brugte godter til gavn for miljøet, pengepungen og garderoben!

Program for dagen

Kl. 11: Veras Vintage Tour åbner!
Shop og byt genbrugsgodter fra Veras kuraterede udvalg og oplev de flotteste tote-bags fra Veras upcycling-kollektion!

Kl. 11-16: Veras Mini Market
Du vil ikke gå glip af miniudgaven af vores skønne og populære Veras Market! Vi har inviteret de sejeste lokale damer til at sælge ud af deres sprøde garderobe, så du kan gøre dig et kup eller ti!

Kl. 11-16: Repairstation
Mangler din skjorte en knap eller er der gået hul i buksernes syning? I vores repair-station sidder vi klar med nål og tråd og en kærlig hånd til dit trængte tøjs slitager, der kan fixes på et kvarter.

Kl. 11-16: Veras Manifest Board
Del dine bæredygtige visioner og hacks med os! Veras faciliterer et fællesboard, hvor du kan dele dine bæredygtige visioner, mål og drømme eller inspirere os med en bæredygtig fortælling.

Kl. 12-13: Quiz-tid
I Veras ønsker vi at udforske og udfordre din viden indenfor bæredygtig mode, tøjspild, klima og tøjvaner med en quiz! Quizzen foregår analogt, og det er gratis at deltage - og bliv den heldige vinder af et gavekort til Veras.

Kl. 14-15: Foredrag med Rebecca Veras Stahnke
Mød Rebecca Vera (CO & Founder af Veras) og bliv inspireret af hendes egen iværksætterhistorie, hendes ekspertviden om bæredygtig forandring og oplev hendes super seje styling af genbrugsgodter

Kl. 16: Tak for i dag - vi ses til efteråret!

FB-event

Fri entré

Læs mere på hjemmesiden