Odense Hovedbibliotek

Østre Stationsvej 15, Odense C

Tirsdag den 19. september 2023, kl. 10.Baby/barsel

Forældre-Baby yoga

Har du et barn på 0-2 år? Så kom til forældre-baby yoga i Læsehaven!

I samarbejde med Små Stjernestunder inviteres du til forældre-baby yoga. Som nybagt forældre tilsidesætter du mange af dine egne behov for den lille ny. Dagen kan være fyldt med akavede ammestillinger, en baby på armen og nætterne tilbringes måske i forkvaklede positioner for at tilgodese baby, som endelig er faldet i søvn ovenpå din arm. At blive forældre er fantastisk, men for mange også hårdt både mentalt og fysisk. Derfor vil vi tilbyde forældre-baby yoga for dig, som ønsker at gøre noget godt for dig selv, uden at det går ud over din dyrebare tid med dit barn. Yogastillingerne vil blive udført enkeltvis eller i små sekvenser, i et tempo, hvor du kan mærke efter, hvordan din krop har det på dagen. Holdet afsluttes altid med en siddende eller liggende afspænding.

Ikke alle yogastillinger kan udføres sammen med din guldklump, men holdet vil være planlagt, så dit barn kan ligge foran dig, på din arm eller i dit skød. Du er altid velkommen til at tage en pause undervejs, da det jo aldrig er helt til at vide, hvordan de små børn har det.

Efter en graviditet?
Hvis du har haft et ukompliceret graviditets- og fødselsforløb er du velkommen, når du selv føler dig klar - også selvom det er inden din 8 ugers undersøgelse ved lægen.

Holdet er naturligvis både for far og mor og alle er velkommen uanset niveau.

Instruktør: Sira Hechmann, Instruktør ved Små Stjernestunder, Yogalærer & cand.mag. i audiologopædi

Tid og sted

Tirsdag d. 19. september kl. 10.00-10:45 på Hovedbiblioteket

Gratis adgang. Tilmelding nødvendig.

Gratis billetter