Glostrup Bibliotek

Kildevældets Allé 5, Glostrup

Tirsdag den 19. september 2023, kl. 16-17.For børn

Læsehunde

Har dit barn svært ved at læse? Så mød læsehunden Molly.

Hvad er en læsehund?

En læsehund er en venlig og børneglad hund, der motiverer børn til at læse ved at lytte tålmodigt og interesseret til alverdens historier. En læsehund er godkendt og certificeret til at arbejde på biblioteket med netop denne opgave.

Hvordan kan en læsehund hjælpe?

En læsehund hverken dømmer eller retter på barnet, men tilbyder roen og nærværet, der skaber tryghed og tillid hos barnet. En læsehund er med til at skabe en positiv og anderledes læseoplevelse, og resultatet er øget læselyst og selvtillid.

Hvornår foregår det?

En læsestund varer ca. 30 min. Den ugentlige læsestund afholdes tirsdag kl. 16-16.30 og 16.30-17. Vi starter med at hilse, hygger lidt med hunden og snakker om, hvordan det er gået med at øve sig derhjemme. Så læser barnet højt for hunden (15 min.) og vi slutter med lidt hundeøvelser og tricks. Læseforløbet varer syv uger og dit barn får et diplom, når forløbet er slut. Husk tilmelding, man kan ikke bare møde op.

Du tilmelder dit barn ved at skrive en mail med information om dit barns navn og alder til Kamilla Hindborg Jensen: Kamilla.HindborgJensen@glostrup.dk.

Det er gratis at modtage hjælp fra en læsehund - tilmelding nødvendig
Sted: Glostrup Bibliotek.

Fri entré