Royal Arena

Hannemanns Allé 18-20, København S

Torsdag den 30. maj 2024, kl. 19.30.Rock/Pop

Olivia Rodrigo: GUTS world tour

Olivia Rodrigos GUTS world tour kommer til Royal Arena den 30. maj. Registrer dig NU for adgang til billetter! Registreringen slutter søndag 17. september kl. 23.00.

REGISTRERING HER

FAQ

Billetinfo: Fan Registrering åbner onsdag 13. september kl. 16.00 og lukker søndag 17. september kl. 23.00. Registrering: https://www.ticketmaster.dk/oliviarodrigo
Priser: PL1: 1100,- / PL2U: 800,- / PL2: 800,- / PL3: 600,- PL4: 450,- / PL5: 300,-
Silver Star billetter 150 kr. + gebyr.
Limitering: 4 (For 'Silver Star' billetter er begrænsningen 2 per person når disse sættes i salg på et senere tidspunkt).

EUROPA + UK BILLETTER:
Olivia Rodrigo beder fans om at registrere sig, for at få chancen for at købe billetter til GUTS world tour. Registrering hjælper os med at blokere bots, reducere videresalg, samt at få flere billetter direkte i hænderne på de fans, der ønsker at opleve showet. Fans kan registrere sig nu HER. Registreringen er åben indtil søndag den 17. september kl. 23.00 dansk tid. Når registreringen lukker vil fans tilfældigt blive udvalgt til at modtage en kode som giver dem adgang til billetsalget, der starter 21. september.

VIP: På GUTS world tour vil der også være VIP-pakker og VIP experiences for fans der ønsker en oplevelse ud over det sædvanlige. For mere information besøg: vipnation.com.

SILVER STAR BILLETTER:
Olivia Rodrigo introducerer Silver Star-billetter på sin kommende turné, et begrænset antal billetter til $20 USD plus skatter og afgifter (eller tilsvarende i lokal valuta - 150 DKK) vil være tilgængelige på et senere tidspunkt, nærmere koncerten, og som endnu ikke er brkræftet. Olivia lancerer dette for at gøre det så nemt og overkommeligt som muligt for hendes fans at komme til hendes shows. Silver Star-billetter skal købes i par med en begrænsning på 2 pr. køb. Disse pladser vil være placeret ved siden af hinanden, og pladserne vil blive afsløret på showdagen, når de afhentes ved spillestedets billetkontor.

Billetplaceringer på spillestedet vil omfatte pladser med begrænset udsyn, siddepladser på nederste og øverste niveau samt gulvet.

Køb/bestil billet Læs mere på hjemmesiden