Ahlmann-Skolen

Kongevej 35, Sønderborg

Onsdag den 20. september 2023, kl. 19-21.

Arrangør: AOF SønderborgForedrag

Skæbner i Ukraine - Ukraines skæbne

Ukraines befolkning - civile såvel som soldater - gennemlever i disse måneder konsekvenserne af Ruslands invasion og den efterfølgende krig på krop og sjæl.

Både på det menneskelige og på det materielle plan er ødelæggelserne enorme, ja, nærmest uoverskuelige - alligevel skal landet og folket finde en måde at komme videre på. Og uanset hvordan det hele udvikler sig, slipper de aldrig for naboskabet til aggressoren - Rusland.
Journalisterne Anne Haubek og Thomas Ubbesen - som står bag to bøger og utallige artikler om Østeuropa, Ukraine og Rusland - besøger også under den nuværende konflikt tilbagevendende Ukraine.
Der møder og lytter de til utallige hverdagsmennesker, både ukrainere og russere, som med eller mod deres vilje er blevet hvirvlet ind i tragedien. Samtidig følger de løbende de storpolitiske og militære udviklinger i området ganske tæt.
Hør om deres bevægende samtaler med menige mennesker, som prøver at overleve midt i rædslerne. Og få kvalificerede og realistiske bud på, hvad vi kan forvente i regionen i de kommende måneder

Hold: 8423211001.

Læs mere på hjemmesiden