Børsen

Slotsholmsgade 1, København K

Onsdag den 15. maj 2024Gastronomi

Barolo & Friends Event i København 2024

Onsdag den. 15. maj 2024, som hvert år, vil. Barolo & Friends Event finde sted på. Børsen, et palads fra det syttende århundrede, der anses for at være et af de mest prestigefyldte steder i København: i den femtende udgave, omkring.

40 vinproducenter fra hovedvinen. producerende områder i Piemonte afventes.

Piemonte er en af de vigtigste vindistrikter i verden. Et frodigt område, hvor vin i særklasse bliver produceret under de bedst mulige forhold. Ved denne begivenhed vil vinproducenterne personligt præsentere deres vin til de danske vinelskere. Man vil blandt andre blive præsenteret for: Barolo, Barbarresco, Nebbiolo, Barbera og andre rigtig fine vine fra Piemonte. Arrangementet er bygget op som en "walk around tasting", hvor mindst 200 forskellige etiketter vil kunne opleves ved de forskellige producenter.

Samarbejde med nogle vigtige konsortier og sammenslutninger af piemontesiske vinproducenter er også blevet bekræftet for 2024-udgaven: de vil være til stede ved "walk around smagningen" og som en del af de dybtgående mesterklasser.

Arrangementet vil som sædvanligt blive opdelt i tre forskellige sessioner i form af en "gå rundt smagning", den første vil være forbeholdt sektoroperatører, de to andre vil være åben for de betalende slutforbrugere:
  • Fra 11.30 til 15.00 (for professionelle)
  • Fra 16.00 til 18.00 (for private forbrugere). Billetpris: 350 kr.
  • Fra 18.30 til 20.30 (for private forbrugere). Billetpris: 375 kr.
I indgangen modtager man sit glas til smagningen, og så kan man ellers tilbringe de næste 2 timer i selskab med Barolo'en og dens "venner" - vinene fra de andre områder i Piemonte. Kom og vær med til at smage de eksklusive vine, og find din favorit.

Gå ikke glip af muligheden for at vinde et ophold for to personer i Langhe-bakkerne, UNESCOs verdensarv: Prisen bliver trukket tilfældigt blandt deltagerne under begge sessioner!

Entré: 350-375 kr

Køb/bestil billet