Vi dykker ned i den klassiske franske gastronomi og laver retter med masser smag og gode råvarer. Over fire mødegange skal vi prøve kræfter med og kommer vidt omkring den franske madkunst.
Vi skal på smagsturné i de klassiske franske saucer og desserter. Rustikt, lækkert og måske nemmere end du tror.
Vi skal bl.a. lave retter som:
Efter kurset vil I kunne fortsætte derhjemme og imponere familie og venner med dejlig hjemmelavet fransk mad.
Medbring
Drikkevarer, viskestykke, karklud, evt. en god køkkenkniv og forklæde.
Værd at vide
Råvarer er inkl. i prisen. Af hensyn til planlægning og indkøb lukkes madkurser for tilmelding ca. 7 dage før kursusstart. Tilmeld dig derfor gerne i god tid, så du er sikret en plads
Underviser: Paw Nielsen
Hold: 231505.
Læs mere på hjemmesiden
Vi skal på smagsturné i de klassiske franske saucer og desserter. Rustikt, lækkert og måske nemmere end du tror.
Vi skal bl.a. lave retter som:
- Coq au vin
- Moules frites
- Bouillabaisse
- Profiteroles
Efter kurset vil I kunne fortsætte derhjemme og imponere familie og venner med dejlig hjemmelavet fransk mad.
Medbring
Drikkevarer, viskestykke, karklud, evt. en god køkkenkniv og forklæde.
Værd at vide
Råvarer er inkl. i prisen. Af hensyn til planlægning og indkøb lukkes madkurser for tilmelding ca. 7 dage før kursusstart. Tilmeld dig derfor gerne i god tid, så du er sikret en plads
Underviser: Paw Nielsen
Hold: 231505.