Musikkens Hus

Musikkens Plads 1, Aalborg

Fredag den 26. april 2024, kl. 20.Rock/Pop

Lydmor // Support

Arrangør: Musikkens Hus. Intimsalen - Unummereret siddeplads.

Læs mere på musikkenshus.dk

Intimsalen

Tag med LYDMOR på en musikalsk rejse tilbage til fremtiden når hun optræder med hendes nye Space Tour, der rammer København, Aarhus, Odense Aalborg i foråret 2024.

Space Tour kommer til at indeholde elementer fra alle aspekter af LYDMORs virke, men der er ikke nogen tvivl om at det visuelle kommer i højsædet. Der er store oplevelser i vente.

Publikum fik en forsmag på den tilbagevendende elektroniske matriark i sommeren'23. På Heartland Festival fik Lydmors koncert et propfyldt telt et feststemt publikum til at koge over. GAFFA fastslog i anmeldelsen, at LYDMOR er "en af nationens største musikalske genier" kvitterede med fem stjerner ordene: "Det her er LYDMOR, præcis som du har set hende før. Bare bedre. Det er en næste-generations computerprocessor. Hurtigere, mere kølig energieffektiv. Ultra organisk sæt leveret med musikalsk overlegenhed overmenneskelig all-over-the-placeness.Sidst Rossander var til tramp, genfødte hun sit spillested. Denne gang har Rossander genfødt LYDMOR"

Space Tour består af 4 shows i de 4 største byer I Danmark, kommer til at bestå af en excentrisk sammenblanding af alt hvad LYDMOR står for. Dette er en tour et show man ikke bør gå glip af. Specielt fordi LYDMOR er kendt for ikke at gentage sig selv, men i stedet altid søge nye veje hver eneste gang.

Entré: 162.5 - 300

Køb/bestil billet