Den Holstenske Lade

Slotsvej 54, Gram

Torsdag den 23. maj 2024, kl. 09-16.Foredrag

Business Power 2024

Business Power eventet samler erhvervsledere fra hele Syd- og Sønderjylland til netværk, topaktuelle oplægsholdere, god mad og ny inspiration. Vær med når vi mødes på tværs af brancher, kommunegrænser, fagområder og uddannelser.

Netværk og skab nye forbindelser til din forretning, mød nye mennesker som kan inspirere og bidrage til din virksomhed, din vækst og forretningsudvikling. Hvad dagen bringer, er op til os selv, men alle rammerne er sat til at det bliver en meget værdifuld og udbytterig dag.
Gå ikke glip af årets business event i Sønderjylland.
Hvem står egentlig bag Business Power? Det gør fire sønderjyske erhvervsråd - Business Aabenraa, Haderslev Erhvervsråd, Tønder Erhvervsråd, og Sønderborg Vækstråd - og sammen med UdviklingsRåd Sønderjylland, har de fingeren på pulsen i dansk erhvervsliv, og har det bedste indblik i hvad der rør sig i virksomheder, hvad vi skal sætte fokus på, for at skabe et topaktuelt og interessant arrangement. Business Power henvender sig til både store og mindre virksomheder, direktører, ejerledere, unge talenter og andre, der brænder for og/eller arbejder i erhvervslivet, og som gerne vil så frø til nye forretningsvenskaber, nye partnerskaber og forretningsideer.
Business Power planlægges på skift mellem de 4 erhvervsråd, og stafetten er i år landet ved Haderslev Erhvervsråd, så derfor skal du et smut til Haderslev Kommune
Når Business Power '24 åbner dørene 23. maj 2024, bliver det i smukke omgivelser på Gram Slot. Et sted der er fuld af historie, charmerende omgivelser og de helt rette rammer til at samle Syd- og Sønderjyllands erhvervsliv.

Entré: 994 kr

Køb/bestil billet