Kongekilden

Enghavevej 8, Dyrehaven, Klampenborg

Fredag den 19. april 2024, kl. 19.Rock/Pop

Alex Vargas #liveidyrehaven

Alex Vargas har de seneste år taget landet med storm. Med en sjælfuld vokal, flotte melodier teknisk dygtighed leverer han et internationalt format, som er helt essentielt for den danske musikscene.

Nu kan du opleve ham på Kongekilden i Dyrehaven, fredag den 19. April 2024.
Det bliver fantastisk aften med dejlig mad godt selskab hele vejen igennem.

Som blot 16-årig flyttede Alex Vargas til London for at arbejde dedikeret med musikken. Med knofedt kreativitet har han på ganske kort tid markeret sig som en af Danmarks ypperste artister. Det rullede for alvor hurtigt for den unge Alex Vargas, da han udkom med stærke singler som 'Giving Up The Ghost', 'Till Forever Runs Out', 'Solid Ground', 'Higher Love'
monsterhittet 'Shackled Up'.

Sidenhen har han spillet udsolgte koncerter landet over, åbnet Blue Stage på NorthSide, dækket skovbunden på Smukfest med festivalgængere, turneret verden rundt fået massiv airplay. Med andre ord er Alex Vargas på ganske kort tid gået fra at spille for omtrent 100 mennesker på Idealbar til at fylde Royal Arena med 6000 koncertgængere sin himmelstræbende vokal.

Med sit tårnhøje ambitionsniveau er Alex Vargas en helt unik publikumsfavorit, som altid udfolder magiske liveshows med en både edgy emotionel vibe.

Glæd jer til en oplevelse midt i Dyrehaven.

Snacks
3 retters menu
Alex Vargas #LIVE

Kr. 895,-

Psst. Dørene åbner 1 time før. Her har man
mulighed for at komme nyde en cocktail, øl, vin eller blot nyde udsigten;)

http://www.kongekilden.dk

Entré