Riva Bistro & Bar

Rungsted Havn 28, Rungsted Kyst

Lørdag den 13. april 2024, kl. 19-02.Rock/Pop

Shubidua 2.0 dinner & dance

Fredag den 26. april 2024 præsenterer vi SHUBIDUA hits leveret af de rigtige folk bag Shubidua. Det bliver ikke meget mere ægte end Michael Hardinger band der nu hedder SHUBIDUA 2.0 og med rette.

De største Shubidua hits gennem de sidste 50 år.En stak af gamle Shu-Bi-Dua-medlemmer er sammen med guitaristen B-Joe og trommeslager Flemming Olsen klar til at fyre den af med de allerbedste, fedeste og sjoveste kæmpehits fra det omfattende Shu-Bi-Dua katalog.Oplev bl.a. Hvalen Hvalborg, Fed Rock, Nam Nam, Den Røde Tråd, Står På En Alpetop, Sexchikane og mange flere serveret med power og energi af et af Danmarks bedste livebands - og forbered dig på et veritabelt rockfyrværkeri krydret med fællessang og masser af nostalgi. Shubidua hits på stribe med Michael Hardinger, Jørgen Thorup: Kim Daugaard, B-Joe og Flemming Olsen.Efter koncerten fortsætter festen hele natten med vores DJ Joakim Hediger.Nyd en dejlig middag inden koncerten.Koncert og middag kr. 895,-Koncert uden middag kr. 495,-I prisen KONCERT & MIDDAG får du vores lækre tre retters menuForret: klassisk rejecocktail ala RivaHovedret: Helstegt oksefilet, små kartofler, pebersauce og salatDessert: Chokolade brownie med friske bærKaffe kan tilkøbes.Gratis entre til nattefestenKoncert med SHUBIDUA 2.0 Dj Joakim Hediger der spiller efter koncertenVi åbner for middagen kl. 19.00 og beder dig komme inden kl. 20.00.
Dørene åbnes kl. 21.00 for dig der ikke spiser på Riva.
Koncertstart ca. kl. 22.00Hvis du har spørgsmål er du altid velkommen til at skrive til info@rivabistro.dk eller ring på 45 76 40 30 og spørg efter Event Manager Stephanie.Vi gør opmærksom på det er en ståkoncert.Vi har desværre ingen garderobe.Billetten kan IKKE refunderes.

Entré: 495 kr

Køb/bestil billet