Marketenderiet

Kirsten Walthers Vej 5, Valby

Torsdag den 16. maj 2024

Arrangør: Arbejdsglæde nuAndet

Arbejdsglæde Live! 2024 konference

Danmarks bedste konference, fuld af inspirerende oplæg med arbejdsglæde som omdrejningspunkt. Arbejdsglæde Live!

Konferencen er for ledere, HR-folk, medarbejdere og alle som gerne vil have inspiration til at skabe bedre arbejdspladser, med mere trivsel og arbejdsglæde. Og forskningen viser netop at glade arbejdspladser klarer sig bedre og i højere grad kan fastholde og tiltrække medarbejdere

Du får inspiration, viden, energi og talerne har stor fokus på at videregive konkrete redskaber som du kan tage med tilbage til din organisation og bruge med det samme.

Det er 12. gang vi holder konferencen og i 2024 bliver konferencen igen afholdt på dansk. De tidligere år har konferencen fået utroligt god feedback - og også i 2024 bliver det årets bedste dag i arbejdsglædens tegn.

Hvordan adskiller Arbejdsglæde Live! 2024 sig fra øvrige konferencer?

Vores hovedtalere er eksperter indenfor forskellige områder. Derudover vil du høre forskellige casestories fra virksomheder som vil dele deres erfaringer og ideer de har selv har brugt til at skabe arbejdsglæde.

Talere på Arbejdsglæde Live! 2024

Siden 2015 har vi været så heldige at journalist, TV-vært og forfatter Mikael Kamber har været konferencier - således også i år.

På scenen vil du høre fra eksperter og case-stories fra danske virksomheder.

Programmet bliver løbende opdateret på

vores hjemmeside

Entré: 3135-5010 kr

Køb/bestil billet Læs mere på hjemmesiden